Login
+Follow
Login

Vildmarksguide.

By jerrekinnunen on 2013.08.17 In Allmänt Inspiration Outdoor

Precis som det står, Vildmarksguide.
Det är vad jag kommer utbilda mig till kommande läsår. – Den 15 Augusti börjar det.

Har så länge jag minns föredragit att vara ute, i skog, klättrandes i träd, lekandes, i ständig rörelse under alla årstider. Jag har många minnen från då jag varit ute med kompisar och gjort något ut av de ovan nämnda, och jag minns hur roligt det var.

Astrid Lindgrens livliga karaktärer har påverkat mig väldigt mycket har jag märkt nu när jag såg igenom mina favoriter för en kort tid sedan. Hur Rasmus ville vara fri, bara driva runt och njuta av livet, Pippi som var så barnslig, orädd, glad och verkligen inte ville växa upp och bli som alla andra. Ronja med hennes behov av att prova allt som sägs vara farligt, enbart för att lära sig själv.

Walt Disney har även ett par karaktärer som gjort min syn på livet i mitt tycke, ganska lättsamt, enkelt och härligt. Timon och Pumba, Hakuna matata – Behövs de sägas något mer?
Peter pan och resten av dessa ”jag vill leva här och nu” karaktärerna är guld.

Nåja, men vad har detta med min valda rubrik Vildmarksguide att göra?
– Jo, jag har inte snurrat runt jorden allt för många år än, men jag har lyckats, med bland annat genom dessa karaktärer bygga en egen ”karaktär” inom mig som hjälper mig att navigera genom händelser, val jag gjort och allmänna, vardagliga saker jag stött/stöter på.

Och genom en hel rad med olika händelser, val, frågor, svar och funderingar under mitt (än så länge korta liv) kom jag fram till att min kärlekt till att vara ute i skog, fjäll, på havet, under ytan, i vildmarken, på främmande platser i främmande länder är min passion, vad jag vill leva för och vad jag vill dela med mig av, i bild och text.

Och som sagt – Till hösten börjar jag andra året på Outdoor Academys Vildmarksguideutbildning och jag kunde inte vara mer taggad, inspirerad och glad över insikten att så länge man gör vad hjärtat vill, så faller det mesta på plats – med lite anpassningar förstås!

Kommer även detta år att filma och göra episoder utav det som händer, hur det är att vara här och allt runt i kring.

Jag kommer att dela med mig av min personliga resa mot målet att gå ut som Vildmarksguide våren 2014 och ni är varmt välkomna att följa med mig här.
NorwayRoadtrip2

1 Responses to "Vildmarksguide."

    Comments (1)

  1. Det här ska bli spännande att följa och riktigt intressant.

  2. Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Friluftslivs- och äventyrsentusiast som föredrar att vara ute och röra sig i naturen vare sig det är på eller under havet, uppe på fjället eller i skogen.

Hoppas ni tycker det är lika kul som jag och att ni blir inspirerade till att kanske dra ut själv. Livet är kul, Lev!

INSTA
Instagram
Tags
+Follow
Kategorier Arkiv Translate
In English
Auf Deutsch
En español

Login