Login
+Follow
Login

THE SHACK STORIES: I

By jerrekinnunen on 2015.06.08 In Allmänt

Jag har alltid drömt om att äga och bo i en folkabuss. Det verkar så skönt, avslappnat och fritt. Det känns som det skulle passa mig.

Förra hösten kom jag över en gammal folkabuss. En T3:a från 1980. Min första tanke var aldrig att bo i den på så sätt utan mer att ha möjligheten att sova i den på resor, kortare turer eller liknande. Under vintern blev det inte mycket gjort i bussen. Jobb på annan ort och andra prioriteringar gjorde så att den blev stående ett tag.
Men drömmen om att bo i bussen fanns kvar och växte bara mer och mer under vintern då bilder, filmer och texter från andra som bor på olika alternativa sätt poppade upp. Och det såg ju så fantastiskt ut.

Om jag skulle bo i bussen så ville jag sätta min egen touch på den.
Ut med all gammal inredning och in med nytt. Det blev trä, trä och åter trä. Inspirationen är hämtad från gamla stugor, fjällstationer och en och annan mysig bastu!

Den sista maj stod den klar och jag var nöjd som få. Har mer eller mindre flyttat ut i den nu och hunnit iväg på några svängar med min kusin Sebastian.

DSC_3347
Nybyggt
DSC_3703

DSC_3586

0 Responses to "THE SHACK STORIES: I"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om mig

Friluftslivs- och äventyrsentusiast som föredrar att vara ute och röra sig i naturen vare sig det är på eller under havet, uppe på fjället eller i skogen.

Hoppas ni tycker det är lika kul som jag och att ni blir inspirerade till att kanske dra ut själv. Livet är kul, Lev!

INSTA
Instagram
Tags
+Follow
Kategorier Arkiv Translate
In English
Auf Deutsch
En español

Login